Blogg

Franz bistro & bar uppsala

Franz Bistro & Bar Uppsala: En Utomordentlig Måltidsupplevelse

Visste du att ditt nästa perfekta middagsmål kan vara bara en resa till Franz Bistro & Bar i Uppsala? Franz Bistro & Bar är inte bara en restaurang, det är en upplevelse. Här innefattas unika smaker, förstklassig service och en levande atmosfär som skapar en minnesvärd måltid för varje gäst.

Vad Som Gör Franz Bistro & Bar Speciell

Från den välkomnande personalen till det innovativa köket, finns det mycket som gör Franz Bistro & Bar till ett exceptionellt ställe. Skapandet av varje maträtt görs med stor omsorg och uppmärksamhet på varje detalj, denna ägnas åt att leverera bara de mest smakfulla måltiderna till sina kunder.

Aktuell information för ditt besök hos Franz Bistro & Bar Uppsala finner du i tabellen nedan:

Öppettider Meny Plats
Måndag – Fredag: 11.00 – 23.00 Färsk säsongsbetonad meny S:t Olofsgatan 23, Uppsala
Lördag: 12.00 – 23.00 Variation av internationell och lokal mat Allmän Parkering finns tillgänglig
Söndag: 12.00 – 22.00 Utmärkta veganska alternativ Nära till kollektivtrafik
Ackrediterade drycker och cocktails Rullstolanpassad

Ett Bred Spektrum av Retterrätter

Franz Bistro & Bar i Uppsala erbjuder ett då stort urval av rätter att välja bland, vilket säkerställer att det är något för varje smak. Oavsett om du vill ha en läcker vegetarisk rätt, eller en traditionell bistroklassiker, kommer du att hitta den på deras meny.

Avsluta I Stil

Efter middagen, unna dig själv en av barpersonalens specialrekommendationer eller välj en klassisk cocktail att njuta i baravdelningen. Franz Bistro & Bar är inte bara perfekt för en middag med familj och vänner, utan det är också ett idealiskt ställe att koppla av efter en lång arbetsdag.

Franz Bistro & Bar i Uppsala är inte bara ett ställe att äta, utan en plats för att skapa minnesvärda upplevelser. Kom förbi och upplev det själv idag.