TALL MAN
Blogg

Hur lång är David Hellenius och vart har han tagit vägen?

Den omtyckta och populära programledaren och tv-profilen David Hellenius har jobbat med tv sedan 90-talet och har sedan dess rönt stora framgångar. Kanske känner du igen honom från humorprogrammet Hey Baberiba, eller som programledare för Let’s Dance eller Hellenius hörna, som sändes på TV4? Under många år har han underhållit publiken i tv-sofforna. Men nu verkar det vara slut. 

Det finns ett stort intresse från människor för att veta mer om tv-profilen, och en av de vanligaste frågorna gällande honom är “Hur lång är David Hellenius?”.  Kanske en underlig sak att undra när det gäller en så framgångsrik person, men ibland är folk lite konstiga. Svaret är i alla fall att Hellenius är 178 centimeter. 

Om du ändå sitter och googlar kändisars längd kan du passa på att kolla upp svaret på frågan “hur lång är clara henry” när du ändå är igång. (Svaret är 164 centimeter.)

Tomt i rutan

Den som istället är sugen på en romans med Hellenius kanske söker på “david hellenius flickvänner” för att se hur konkurrensen ser ut. Man skulle kunna säga att Hellenius är synnerligen upptagen, eftersom han har varit gift med programledarkollegan Renée Nyberg sedan 2009. 

Den som har lagt märke till Hellenius frånvaro i rutan under den senaste tiden har kanske i panik googlat “David Hellenius dödsorsak” och förväntat sig det värsta. Riktigt så dramatiskt är hans frånfälle inte. Hellenius lever i allra högsta grad. TV4 är lite förtegna angående varför hans program på den senaste tiden har försvunnit ur rutan, och det spekuleras vilt på internet om det gäller så kallade Metoo-anledningar. Detta är dock bara rykten och spekulationer.