Blogg

Lösningar till Webbkryss & andra korsord

Det finns ingen skam i att köra fast med korsordet ibland. Tvärtom – det händer de flesta av oss och med bara en eller två ord som hjälp så kan du snart på egen hand lösa resten av krysset.

Webbkryss

Webbkryss är en populär tjänst där både lösare och konstruktörer sammanstrålar för att kunna få ännu mer nöje av kryssen. Här nedan har vi samlat några av de populäraste sökningarna på webbkryss och mest eftersökta delarna av korsord för tillfället.

Eftersökta lösningar och nycklar

Att surfa bakom ratten är ett exempel på en ovana. Gröna bältet är oftast samma sak som skogen. Under Balkan i södra Europa hittar vi Grekland. Om du undrar vad bär som steks är i korsord så är det aubergine. Anita är diminutivformen av det spanska namnet Ana, så med andra ord är Anitas spanska rötter samma sak som Anna.

Om du söker en stad vid Donau så finns det flera svar men till exempel Wien, Ilok och Ruse. En stöt är samma sak som ett slag i de flesta fall som har med korsord att göra och en fähund och en usling är samma sak. Vad kan det egala tänkas vara samma sak som? Jo, något som du kan låta vara.